Tom Hardy, Beyaz perdede Elton John'u canlandıracak

/ Kaynak: AA
Tom Hardy, Beyaz perdede Elton John'u canlandıracak

MAGAZİN Haberleri  / AA

İngiliz aktör Tom Hardy, dünya müziğinin yaşayan efsanesi Elton John'un hayatını beyaz perdeye taşımak için kolları sıvadı

Kara Şövalye Yükseliyor'daki Bane karakteriyle büyük ün kazanan İngiliz aktör Tom Hardy, dünya müziğinin yaşayan efsanesi Elton John'un hayatını beyaz perdeye taşımak için kolları sıvadı. Tom Hardy, çocukluğundan şöhrete kavuştuğu yıllara, Elton John'un efsanevi hayat hikayesini anlatacak Rocketman filminde başrol oynamak üzere anlaşma imzaladı.
Merakla beklenen ve Micheal Gracey'nin yöneteceği filmin duygu dolu sahneleri için Elton John'un stüdyoya girerek, bazı parçalarını yeniden yorumlayacağı da belirtiliyor. İngiliz magazin basınında Tom Hardy'nin ismi, önceden John'u canlandırması muhtemel isimler arasında yer almasa da 1977 doğumlu aktörün bu işin üstesinden layığıyla gelebileceği düşünülüyor. İngiltere Kraliçesi'nin 1998'de "Sir" unvanına değer gördüğü 1947 doğumlu Elton John, müzikteki başarısı kadar renkli aksesuarları ve yaşam tarzıyla da her zaman göz önünde olmayı sürdürüyor.
MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...