Cimbom'da Lale Devri, Sneijder Mancini ile parladı

Cimbom'da Lale Devri, Sneijder Mancini ile parladı

SPOR Haberleri

Mancini'nin Galatasaray'ın başına geçtikten sonra sık sık dile getirdiği, 'Gerçek Sneijder'i göreceksiniz' sözlerinin gerçekliği bir bir ortaya çıkıyor.

Fatih Terim'in sarsıcı gidişi sonrası Galatasaray'ın başına geçen Roberto Mancini'nin bir söylemi çok dikkat çekmişti. Şampiyonlar Ligi'ndeki Juventus beraberliği ve sonrasında ligde gelen Akhisar mağlubiyetinin moralleri bozduğu o sisli ortamda Mancini ısrarla Sneijder'ı övüyor ve, "O dünya çapında bir oyuncu. Gerçek Sneijder'i benim gelişimle birlikte yakında göreceksiniz" sözlerini kullanıyordu. Ve İtalyan hocanın söylemlerinin ne kadar doğru olduğu son maçlarda ortaya çıkmaya başladı. Güçlü ve çok koşan bir orta blok üreten Mancini, Sneijder'in savunma yükünü minimuma indirdi. Hollandalı yıldız bu sayede klasını ortaya koymaya başladı. FIFA 2014 elemelerinde Saracoğlu'ndaki Türkiye maçında golünü atan ve sevinmeyen Sneijder ardından Arena'daki Karabük maçında takımının iki golünü de atan oyuncu oldu. Wesley dün de Kopenhag karşısında G.Saray'ın ikinci golüne imza attı. Hollandalı böylece son üç maçında tam 4 gol buldu. Bu arada Sneijder sarı-kırmızılı formayla Şampiyonlar Ligi'nde ikinci golünü kaydetti. Wesley geçen sezon da Devler Ligi'nde Arena'daki maçta Real Madrid'i avlamıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...