Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sevgilisinin boğazını kesen gence 8 yıl hapis

/ Kaynak: İHA
Sevgilisinin boğazını kesen gence 8 yıl hapis

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da 19 yaşındaki sevgilisinin boğazını keserek yaralayan genç, mahkeme tarafından 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Sahil Yolu'nda yaklaşık 7 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesinin Düzardık köyünde oturan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yeşilyurt Demircilik Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Mecit Ö.(18), sevdiği kız olan S.Ö.(19) ile tartışmış ve tartışma sonucu genç kızın bıçakla boğazını kesip 4 yerinden de bıçaklayarak yaralamıştı. Olaydan sonra tutuklanan Mecit Ö.'nün Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sona erdi. Ölümden dönen genç kız S.Ö., "Şikayetçiyim. Takdiri mahkemeye bırakıyorum" dedi. Tutuklu sanık Mecit Ö. ise, "Ben öldürmek için yapmadım. Ona zarar vermek için yapmadım. Yaptığım işten son derece pişmanım. S.Ö.'ye zarar vermek istemezdim. İşyerinde çalışan erkek arkadaşının adını cep telefonuna bayan adıyla kayıt yaptığı için aramızda tartışma çıktı. Kendisine sorunca suçluluk psikolojisiyle hareket edip bana tokat atmasıyla ani gelişen bir olay oldu. Hata yaptığımı kabul ediyorum. Pişmanım. Hayatımın kararmasını istemiyorum. Topluma kazandırılmak istiyorum" diye konuştu. Mahkeme heyeti Mecit Ö.'yü "öldürmeye teşebbüs" suçundan 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Genç kız cezayı az bulup feryat ederek duruşma salonundan çıktı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...