Barcelona'nın hocası; 'Obradovic tarihin en iyisi'

Barcelona'nın hocası; 'Obradovic tarihin en iyisi'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker'in konuğu olacak Barcelona'da baş antrenör Xavi Pascual, Zeljko Obradovic'i tarihin en iyi basketbol antrenörü olarak gösterdi.

Cuma günü oldukça ateşli ve dolu tribünler önünde Fenerbahçe Ülker'in konuğu olacak Barcelona'da baş antrenör Xavi Pascual maç öncesi açıklamalarda bulundu. Pascual, Fenerbahçe Ülker'in Euroleague'in en önemli takımlarından birini olduğunu hatırlatıp; "İlk turun en zor maçlarından birini yüksek kseviyedeki bir takıma karşı oynayacağız." dedi.Fenerbahçe Ülker'in bu sezon evinde oynadığı ilk maç olan Anadolu Efes karşılaşmasını izlediğini belirten Pascual, sarı lacivertlilerin evinde en iyi takımlardan biri olduğunu belirtti.
"KLEIZA VE BJELICA ÇOK TEHLİKELİ"
Pascual, sarı lacivertli kulübün hala büyümekte olduğuna dikkat çekip; "Biz de bazı temeller atıyoruz, yeni yüzler var ve birlikte ortaya birşey koymaya çalışıyoruz" hatırlatmasını yaptı.
Fenerbahçe Ülker'in önemli oyuncuları olduğunu söyleyen Pascual; "Kleiza ve Bjelica gibi çok önemli ve maçın kaderini etkileyecek oyunculara sahipler. Hem içeriden hem dışarıdan çok büyük tehlike arzediyorlar. Ayrıca, Sloven milli pivotu Gasper Vidmar ile de daha sağlam bir ekip haline geldiler" diyerek sözlerine devam etti.
"OBRADOVIC TARİHİN EN İYİSİ"
Zeljko Obradovic ile ilgili de konuşan Pascual; "O gittiği yere huzur ve istikrar götürür. Yeni bir takım inşa etmek gerekiyor. Kariyerinin sonunda hak ettiği yerde olacaktır. Tarihin gördüğü en iyi koç o. Sadece şampiyonluklar açısından söylemiyorum, her açıdan en iyisi o" diyerek övgülerde bulundu.
Pascual, takımda sadece Abrines'in olmayacağını, ancak Juan Carlos Navarro'nun düzeldiğini söyledi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...