Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastane randevu sisteminde yeni dönem

Hastane randevu sisteminde yeni dönem

SAĞLIK Haberleri

Merkezi Hastane Randevu ile hastane randevu almak artık mobil cihazlarınıza yükleyeceğiniz uygulama ile yapılabilecek

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki hastanelerden randevu alımını daha kolay ve hızlı hale getirmek için mobil uygulama başlatılmıştır. Kısa adı MHRS Mobil olan Hastane Randevu Merkezi Mobil Uygulaması, mobil telefonlar ve tabletler için özel olarak tasarlanmış olup hem uygulamanın kendisi hem de randevu almak ücretsizdir. Bakanlığımız bünyesindeki hastanelerden randevu alımını daha kolay ve hızlı hale getirmek için mobil uygulama başlatılmıştır. Kısa adı MHRS Mobil olan Hastane Randevu Merkezi Mobil Uygulaması, mobil telefonlar ve tabletler için özel olarak tasarlanmış olup hem uygulamanın kendisi hem de randevu almak ücretsizdir.

Hastane randevusu alımında mevcut uygulamalar olan ALO 182 ve internet üzerinden randevu alımına ek olarak başlatılan MHRS Mobil uygulaması, IOS,Android ve Blacberry işletim sistemine sahip mobil cihazların uygulama marketlerinden indirilerek kullanılabilmektedir. Vatandaşlarımız, MHRS Mobil uygulamasını kullanarak, Sağlık Bakanlığına bağlı devlet hastaneleri, ağız ve diş sağlığı hastaneleri ve merkezlerindeki istedikleri hekimden, istedikleri tarihe randevu alabilir, gidemeyecekleri randevularını iptal edebilir ya da randevu bilgilerini kontrol edebilirler. MHRS Mobil uygulamasının yanı sıra internet üzerinden www.hastanerandevu.gov.tr adresi kullanılarak ya da ALO 182 MHRS Çağrı Merkezi aranarak da randevu alınabilmektedir. Vatandaşlarımız, hastane randevularına ilişkin soru ve sorunlar içinmhrs@saglik.gov.tr adresini kullanarak yetkililere ulaşılabilirler.(trt)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...