Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Gürbüz'ün altın kemeri geri aldındı

/ Kaynak: AA
Ali Gürbüz'ün altın kemeri geri aldındı

SPOR Haberleri  / AA

Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri Ali Gürbüz'ün altın kemeri geri aldı.

Savaş Vardar, yaptığı açıklamada, Ali Gürbüz'ün geçtiğimiz haftalarda arka çapraz bağ ameliyatı olduğunu hatırlatarak, "Kendisi evinde istirahat ettiğini belirterek, evinden gelip kemeri almamazı istedi. Bizde evine geldik. Kemeri Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'ye götürüyoruz" dedi. Ali Gürbüz'ün altın kemeri kendilerine emanet olarak verdiğini söylediğini de belirten Vardar, "(Emanet olarak veriyorum ama ben bu kemeri geri alacağım) dedi. Biz de ona (inşallah en kısa zamanda geri alırsın) temennisinde bulunduk" diye konuştu.
- Ali Gürbüz
AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ali Gürbüz de kemeri geri almak için aradıklarında teslim tutanağı ile geri verebileceğini söylediğini bildirdi. Yaklaşık 3 hafta önce ameliyat olduğunu belirten Gürbüz, "Altın kemeri yeniden almak için mücadeleye devam edeceğim, sporu bırakmıyorum" dedi. Bu arada, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin sahibi olan Ali Gürbüz'de doping maddesine rastlanması üzerine alınan altın kemerin İsmail Balaban'a verilmesi bekleniyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...