Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Urla için ikinci Tanju adayı

Urla için ikinci Tanju adayı

GÜNDEM Haberleri

İzmir'in en şirin ve gözde ilçelerinden biri olan Urla, bugünlerde hayli gündemde.

Tanju Çolak, AK Parti'den Urla Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Ama Urla belediye başkanlığı koltuğuna oturmak isteyen ilk Tanju, Tanju çolak değildi. Bundan tam 24 sene önce sanatçı Tanju Okan, çok sevdiği Urla'dan belediye başkanlığına talip olmuştu. ANAP'tan aday olan Okan'a o dönemde partisinde bazı kişiler tepki göstermişti. Sanatçı Tanju Okan, Urla'daki seçimi kazanamadı. Aşk şarkılarının güçlü sesi, birkaç yıl sonra da hayatını kaybetti. Ve aradan tam 24 yıl geçti. Şimdi Urla Belediye Başkanlığı koltuğuna ikinci bir Tanju talip oldu. Eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı. nbsp;AK Parti, Tanju Çolak'ı aday gösterir mi, şimdilik bilmek zor... Bakalım, sanatçı Tanju'nun başaramadığını, eski futbolcu Tanju başarabilecek mi?

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Tanju Çolak, AK Parti'den Urla Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Çolay aday adaylığıyla ilgili TGRT Haber'in canlı yayınında açıklamalarda bulundu. İşte o bağlantı...


##tgvideo##






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...