Medicalpark Antalyaspor'da oyunculara ödemeler yapıldı

/ Kaynak: İHA
Medicalpark Antalyaspor'da oyunculara ödemeler yapıldı

SPOR Haberleri  / İHA

MedicalPark Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, oyunculara şimdiye kadar 23.5 milyon TL ödeme yaptıklarını söyledi.

MedicalPark Antalyaspor, bu sabah yaptığı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarının Antalya etabını tamamladı. Kırmızı beyazlılar saat 16.00'da hava yoluyla Ankara'ya geçerek hazırlıklarını sürdürecek. nbsp;MedicalPark Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, oyunculara şimdiye kadar 23.5 milyon TL ödeme yaptıklarını söyledi. Başkan Gencer, "Ligin 8 haftalık kısmı geride kaldı ve oyuncularımıza şimdiye kadar 23.5 milyon TL ödeme yaptık. Bu ayın 30'una kadar da oyunculara 4 milyon TL daha ödeme yapmamız gerekiyor. Ligde oynanan Akhisar Belediye ve Gençlik Spor ve Çaykur Rizespor maçlarının da dahil olduğu bu ayki ödemelerin Kardemir Karabükspor maçı öncesi oyuncuların hesaplarına yatacak.Yani biz göreve geldiğimizden bu yana oyunculara toplam 27.5 milyon TL ödeme yaptık. Bu da Antalyaspor tarihi açısından bir rekordur" dedi.
"KARABÜKSPOR'U DEPLASMANDA YENECEĞİZ"
Kırmızı beyazlı takımın başkanı Gültekin Gencer, Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Kardemir karabükspor maçını kazanarak seriye devam edeceklerini dile getirdi. Gencer, "Zor bir deplasmana gidiyoruz. Rakibimiz zor bir seriden geçti. İnşallah galip geleceğiz. Cuma günü Karabük'e Ankara'dan geçeceğiz. Yeni bir seri yakalayacağımıza inanıyorum. Futbolcularımıza ve teknik heyete güvenim sonsuz. Beni mahcup etmeyeceklerine inanıyorum. Takım galip gelmeye alıştı. O rahatlıkla sahaya çıkacaklar. Biz Karabük'ü yenebilecek güçteyiz. Karabük maçından kazasız dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Öte yandan Gültekin Gencer, takımda görev alan idari menajer Servet Çavuşoğlu'nun görevinden alındığını belirterek, "Servet kardeşimiz eski teknik direktörümüz Mehmet Özdilek'in kadrosunda yer alıyordu. Mehmet hoca da Gençlerbirliği ile anlaşınca bizden gitmek izin istedi. Bizde izin verdik. Helalleşerek vedalaştık. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...