Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hulusi Belgü, 'Fenerbahçe'yi ekip olarak yöneteceğiz'

/ Kaynak: CHA
Hulusi Belgü, 'Fenerbahçe'yi ekip olarak yöneteceğiz'

SPOR Haberleri  / CHA

Fenerbahçe'de 2-3 Kasım'da yapılacak seçimli olağanüstü kongre öncesinde Hulusi Belgü, başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Fenerbahçe'de 2-3 Kasım'da yapılacak seçimli olağanüstü kongre öncesinde Hulusi Belgü, başkanlığa aday olacağını açıkladı. nbsp;Basın mensupları ile yemekli bir toplantıda bir araya gelen Belgü, "Fenerbahçe'nin tek adamla yönetilmesi bize uymuyor. Kulübün bir ekip olarak yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi. nbsp;Hulusi Belgü, "Bu seçim öncesinde dostlarımla arkadaşlarımla bir toplantı yapmak istedim. Fenerbahçe için ne yapmak lazım diye konuşmak için bir aradayız. Kafamda her Fenerbahçeli gibi her zaman başkanlık vardı. Yaklaşık bir hafta önce de bu adımı attım ve aday olmaya karar verdim. Fenerbahçe Kulübü Başkanlığa aday olduğum bu dönemde sırtımda 2 yıllık disiplin kurulunun verdiği bir cezam var. Bu ceza Fenerbahçe Genel Kurulu Üyeleri'nin verdiği bir cezaydı. Bu hafta da oylama yapılacak ve eğer genel kurul üyeleri yine ceza alsın derse belki de adaylığım düşecek. Ama ben üyelerimizin böyle bir oylamada cezanın kalkması lehine karar kullanacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'de tek adam ile yönetilmek bizi çok zorluyor. Kulübümüzün bir ekip olarak yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok yakında da 'Biz Fenerbahçeyiz' adı altında bir internet sitesi kurarak projelerimizi çok detaylı bir şekilde paylaşacağız. Statla ilgili bir projemizde var. Yeni stadımızı yapıp Kadıköy'de olmak şartıyla oraya taşınacağız. Çünkü biz Fenerbahçe'nin devlete stat borcu olduğunu düşünüyoruz. Aziz Yıldırım'ın çok yıprandığını ve yorulduğunu düşünüyorum. Bizim önümüzü açması lazım. Aziz Yıldırım başkanlığı bıraktığında onun ve kulübün haklarını zaten koruyacağız." diye konuştu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...