Polis aracı şarampole yuvarlandı

/ Kaynak: İHA
Polis aracı şarampole yuvarlandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sarıyer Bahçeköy yolunda devriye gezen polis ekibi, önlerine aniden çıkan köpeğe çarpmamak manevra yapınca şarampole yuvarlandı

Sarıyer Bahçeköy yolunda devriye gezen polis ekibi, önlerine aniden çıkan köpeğe çarpmamak manevra yapınca şarampole yuvarlandı. Yol kenarındaki ağaçlar olası bir can kaybını önlerken, yaralanan 2 polis hastaneye kaldırıldı. Kaza, saat 15.30 sıralarında Sarıyer Bahçeköy yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; 34 A 30463 plakalı Sarıyer Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı ekipler, devriye gezdiği sırada önüne bir köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü polis memuru, direksiyon hakimiyetini kaybedince şarampole yuvarlandı. Araç ters dönerken, ormanlık alandaki ağaçlar ise aracın daha fazla gitmesini engelledi. Yaralı polis memurlarının 1'inin omzunda kırıklar olduğu öğrenilirken, diğer polis memurunun ise hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Polisler olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Öte yandan yaşanan kazayı duyan polislerin meslektaşları olay yerine akın ederken, kaza nedeniyle yolun tek şeridi de trafiğe kapatıldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...