İcra Müdürlüğü'nden Fenerbahçe'ye şok

İcra Müdürlüğü'nden Fenerbahçe'ye şok

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe'de Seçimli Genel Kurul öncesi icra dairesi sürpriz bir yazı göndererek Aziz Yıldırım,Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu ile ilgili kararı sordu.

İstanbul 17.İcra Dairesi, 2-3 Kasım 2013 tarihinde olağanüstü genel kurul hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına bugün sürpriz bir yazı göndererek İstanbul 5. Asliye Hukuk mahkemesinin 18.7.2013 günü Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu ile ilgili verilen kararın akıbetini sordu...Sarı-lacivertli kulüp üyelerinden Recep Özcan'ın müracaatı sonrası Anadolu 5.Asliye Hukuk mahkemesi 24.6.2013 tarihinde F.Bahçe Kulübü tüzüğünü gerekçe göstererek başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun F.Bahçe kulübü Derneğindeki üyeliklerinin devamına tedbir koymuştu.Buna karşılık mahkeme F.Bahçe'nin başvurusuna karşılık sarı-lacivertli kulübün tüzüğün 6 ve 16. maddeleri gereğinde özel gündemle toplanmasına karar vermişti. Ancak mahkemenin bu talebinin şu ana kadar yerine getirilmemesi üzerine Anadolu 17. İcra Dairesi bugün F.Bahçe Kulüb'ne bir yazı göndererek mahkemenin talebinin yapılıp yapılmadığınını sorulmasına karar verdi.İcra Müdürü İmdat Gülerman imzalı bu sürpriz dilekçe kulüp başkanlığına gönderildi. İşte F.Bahçe'ye giden şok yazı (Sporx)






İcra Müdürlüğü'nden Fenerbahçe'ye şok
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...