Dışişleri Bakanı Davutoğlu Kuveyt'te

/ Kaynak: AA
Dışişleri Bakanı Davutoğlu Kuveyt'te

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Kuveyt'teki temasları çerçevesinde Türkiye'nin Kuveyt Büyükelçiliği'nde Türk vatandaşlarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Kuveyt temaslarının çok olumlu geçtiğini ve Türk vatandaşlarına 1 Kasım'dan itibaren havalimanında giriş vizesi verilecek olmasının çok önemli olduğunu belirten Davutoğlu, şunları söyledi.

"Her şeyden önce Türkiye Kuveyt ilişkileriyle ilgili önemli bir gün yaşadım. Kuveyt hükümeti 10-15 gün içinde Türk ehliyetini tanıyacak. Bunlar yurt dışındaki vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran gelişmeler. Bunlar bizim birinci vazifemiz, Türk vatandaşlarının ne kadar zorlukla vize aldıklarını biliyorum. "

Türk insanının sürekli hareket halinde olduğunu, değer ürettiğini belirten Davutoğlu, "Ülkemize kaynak aktarıyorlar. Karşılıklı bilgi alışverişi oluyor. Bunlar çok önemli" dedi. Davutoğlu, temaslarının ardından Kuveyt'ten ayrılarak Türkiye'ye hareket edecek.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...