J.R. Bremer, Royal Halı Gaziantep'te

J.R. Bremer, Royal Halı Gaziantep'te

SPOR Haberleri

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Royal Halı Gaziantep, J.R. Bremer (Ernest Lenell Bremer) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 1980 doğumlu 1,91 metre boyundaki J.R. Bremer ile bir yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Profesyonel kariyerine 2002'de Boston Celtics'de başlayan Bremer'in yine NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers ve Golden State Warriors'da oyun kurucu pozisyonunda oynadığı aktarıldı. Kariyerini Avrupa'nın çeşitli kulüplerinde devam ettiren Bremer, geçen sezonun bir bölümünde Fenerbahçe Ülker forması giydi.

Genel Menejer Boray Dai yaptığı açıklamada, bu sezon hem Beko Basketbol Ligi'nde hem de Eurochallenge Cup'ta mücadele edeceklerini anımsattı. Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını vurgulayan Dai, "Başarılı olmak için de elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Yeni transfer Bremer'in Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından biri olarak gösterildiğini ifade eden Dai, "Bremer'in takıma faydalı olacağına inanıyoruz. Kulübümüz, kentimiz ve Türk basketboluna hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...