Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe kampa girdi

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe kampa girdi

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın Gaziantepspor'la yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma bölümünün ardından 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ile pas çalışması yapıp, taktiksel ve bireysel çalışmalarla idmanı tamamladıkları belirtildi.

Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan oyunculardan Emre Belözoğlu'nun, antrenmanın ilk bölümünde takımla, kalan bölümde ise tek olarak çalışmalarını sürdürdüğü, Raul Meireles ve Gökhan Gönül'ün ise takımdan ayrı özel program dahilinde antrenman yaptıkları kaydedildi.

Öte yandan, gribal enfeksiyon geçiren Volkan Demirel'in, kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmayla antrenmanı tamamladığı ifade edildi. Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe takımı, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...