Assiya ve Sümeyye dereceye giremedi

/ Kaynak: AA
Assiya ve Sümeyye dereceye giremedi

SPOR Haberleri  / AA

Dünya Halter Şampiyonası'nda, bayanlar 69 kiloda C grubunda yer alan Assiya İpek ve B grubunda podyuma çıkan Sümeyye Kentli dereceye giremedi.



Polonya'nın Wroclaw kentinde süren şampiyonada Assiya İpek, koparmada 91 kiloyla yirminci, Sümeyye Kentli de 89 kiloyla 22'nci oldu. Silkmede ise Sümeyye Kentli 113 kiloyla 17'nci, Assiya İpek ise 110 kiloyla yirminciliği elde etti. Toplamda ise Türk sporculardan Sümeyye Kentli 202 kiloyla yirminci, Assiya İpek de 201 kiloyla 21'inci sırada yer aldı.


Bayanlar 69 kiloda Çinli Yanmei Xiang koparma, silkme ve toplamda altın madalyaların sahibi oldu. Çinli sporcu koparmada 123, silkmede 148 ve toplamda da 271 kiloyla kürsünün ilk basamağına çıktı. nbsp;


Koparmada ikinciliği Kuzey Koreli Un Hui Ryo 119 kiloyla, üçüncülüğü de Rus Oxana Slivenko 118 kiloyla elde etti.


Silkmede ise Belaruslu Dzina Sazanavets 143 kilo ve yarışma tartısı farkıyla gümüş, Kuzey Koreli Ryo da aynı kilo ve yarışma tartısı farkıyla bronz madalya kazandı.


Toplamda da 262 kiloya ulaşan Kuzey Koreli Ryo gümüş, Belaruslu Sazanavets ise 259 kiloyla bronz madalyaya uzandı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...