Bakan Kılıç, Beşiktaşlı futbolcularla buluştu

/ Kaynak: İHA
Bakan Kılıç, Beşiktaşlı futbolcularla buluştu

SPOR Haberleri  / İHA

CeBit Fuarı'ndaki Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın standında Bakan Kılıç, Beşiktaşlı futbolcular Holosko, Mustafa ve İsmail ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın standında bulunan herkese futbolcuları tek tek tanıtan Suat Kılıç, Beşiktaşlı futbolcu Holosko ve TFF hakemi Mete Kalkavan ile sık sık şakalaştı. Beşiktaşlı futbolcu Holosko'yu kısa bir mülakata tabi tutan Kılıç, aldığı cevaplar ardından "Sorduğum sorulara doğru cevaplar verdi. Bence vatandaşlığı kazandı. Eğer İçişleri bakanımız açısından da bir mahsuru yoksa Holosko bu günden itibaren benim gözümde Türk vatandaşı" ifadelerini kullandı.

Futbolculardan ve tribünlerden tek beklentilerinin temiz ve ahlaklı futbol anlayışı olduğu belirten Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bizim onlardan tek beklentimiz, tribünlere iyi örnek olmak, tribünlere iyi mesajlar vermek. Futbolda yenmek de var yenilmekte. Maçlar üç ihtimalli. Eğer bugüne kadar Türkiye liglerinde sadece tek takım şampiyon olsaydı, bugün muhtemelen Türkiye liglerinde hiçbir rekabet olmazdı. Ve yahut rekabetin tadı olmazdı. Bir yıl kazanacaksın bir yıl kaybedeceksin. Belki 3 yıl üst üste kazanacaksın. Senin kazancın başkasının hırsı haline gelecek. Ama her halükarda sahada da tribünde de ahlak egemen olacak. Çünkü sporun olmazsa olmazı bu" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...