Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Iğdır'da gaz dolum tesisinde patlama

/ Kaynak: İHA
Iğdır'da gaz dolum tesisinde patlama

YAŞAM Haberleri  / İHA

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde bulunan bir gaz dolum tesisinde patlama meydana geldi. Patlama sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Karakoyunlu ilçesinin girişinde bulunan gaz dolum tesislerinde bir tankere gaz yüklemenin yapıldığı analarda patlama meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen patlamada Adalet Öztürk simli işçi ağır yaralandı. Yaralanan işçi Iğdır Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olay yerine gelen polis güvenlik şeridi oluştururken, Iğdır, Karakoyunlu ve Halfeli belediye itfaiyelerinin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Olay yerini gelen Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyat Ali Delikdaş, ilçelerinin, çevre belediyelerden gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı müdahale sonucu yangının büyümeden söndürüldüğünü, şu anda tankların soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Tedbir amaçlı olarak Iğdır-Nahçivan karayolu trafiğe kapatılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...