Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ergin Ataman Olympiakos maçı sonrası açıklamalarda bulundu

/ Kaynak: AA
Ergin Ataman Olympiakos maçı sonrası açıklamalarda bulundu

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray antrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçlarında 78-67 yenildikleri Olympiakos'un çok güçlü bir rakip olduğunu söyledi.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, maça oldukça kötü başladıklarını belirterek, ikinci ve özellikle üçüncü çeyrekteki oyunlarıyla yeniden karşılaşmaya ortak olduklarını ancak galibiyeti getirecek hamleyi yapamadıklarını aktardı. THY Avrupa Ligi'nde olması gereken tempoyu ancak ikinci yarıda sergileyebildiklerini anlatan Ataman, "Jawai'nin pota altında etkili olmasıyla ve Arroyo'nun da devreye girmesiyle Olympiakos'a yetiştik ve öne geçtik. Ama maçın son 4 dakikasında yorulduk. Jawai'nin kenara geldiği anlarda üstünlüğü rakibimize kaptırdık. Montepaschi Siena maçının en iyisi olan Gordon'dan ise bugün hiç yararlanamadık. Çok kötü bir günündeydi. Olympiakos çok iyi bir takım ve çok iyi basketbol oynuyorlar. Biz sadece üçüncü periyotta bu mücadeleyi verebildik. Maçın sonunda ise galibiyeti getirecek hamleyi biz yapamadık ama onlar yaptı" şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılı oyuncu Ersin Dağlı da çok tecrübeli bir takıma karşı oynadıklarını dile getirerek, bu maçtan gereken dersleri çıkarıp, gelecek karşılaşmalarda daha iyi olacaklarını aktardı.
- Bartzokas: "Kazandığımız için mutluyuz"
Olympiakos Başantrenörü Georgios Bartzokas ise oldukça etkileyici bir atmosferde Galatasaray Liv Hospital'la karşı karşıya geldiklerini vurgulayarak, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sarı-kırmızılı takımın oldukça güçlü bir ekip olduğunu ve geriye düşmesine rağmen önemli bir dönüş yaparak bunu ispatladığını kaydeden Bartzokas, "Oyuna yeniden ortak oldular ancak biz sahada daha güçlü durmayı başardık, tekrar öne geçtik. Rakibimiz kesinlikle iyi bir takım ama biz de çok iyi bir takımız. Bugün kazanmayı başardığmız için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. Yunan teknik adam, Galatasaray Liv Hospital'da özellikle Jawai'yi tutmanın zor olduğunu söyledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...