Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serena Williams yarı finalde

/ Kaynak: AA
Serena Williams yarı finalde

SPOR Haberleri  / AA

TEB BNP Paribas WTA Championships Tenis Turnuvası'nda kırmızı grupta 3 maçını da kazanan Serana Williams, grup lideri olarak yarı finale çıktı.

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda kırmızı grupta 3 maçını da kazanan kadın tenisinin dünya 1 numarası ABD'li Serana Williams, grup lideri olarak yarı finale çıktı. Kırmızı grupta Serena Williams'ın ardından birer galibiyet ve mağlubiyetle Alman Angelique Kerber ikinci, Çek Petra Kvitova da üçüncü sırada yer alıyor. Grupta 3 maçını da kaybeden Polonyalı Agnieszka Radwanska ise dördüncü olarak, turnuvaya veda etti. Grupta Wiliams ve Radwanska maçlarını tamamlarken, bugün yapılacak Kvitova-Kerber maçının galibi, kırmızı grubu ikinci sırada tamamlayarak, ikinci yarı finalist olacak.
- Beyaz grupta Çinli Li Na ilk sıraya yükseldi
Beyaz grupta ise Jelena Jankovic'i 2-1 yenerek, 2 maçta 2 galibiyet alan Çinli Li Na, grupta ilk sıraya yükseldi. Li Na'nın ardından birer galibiyet ve mağlubiyetle Jankovic ikinci, Belaruslu Victoria Azarenka ise üçüncü sırada yer alıyor. Grupta iki maçını da kaybeden İtalyan Sara Errani ise dördüncü sırada bulunuyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...