Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaza yapan üniversite öğrencilerinin durumu ağır

/ Kaynak: İHA
Kaza yapan üniversite öğrencilerinin durumu ağır

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kiraladıkları araçla yola çıkan 4 üniversite öğrencisinin aracı takla attı. Kazada 1'î ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kiraladıkları araçla Bozüyük'ten Eskişehir'e gitmek için yola çıkan 4 üniversite öğrencisinin içinde bulunduğu araç Bozüyük Eskişehir karayolunun 5.'inci kilometresinde kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan araç içerisinde yolcu olarak bulunan Mehmet Muhsin Nur (21), Mahmut Berat Güzel (18) ve Rıdvan Demir (21)araç içerisinden çevreye savrulurken araç şoförü Eyüp Çelik (19)araçta sıkıştı. Sürücü Çelik, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda sıkıştığı yerden çıkarıldı. Diğer yaralılarda ise polis ve kurtarma ekiplerinin aramaları sonrasında bulundu. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araç şoförü Eyüp Çelik'in hayati tehlikesinin devam ettiği diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle yol kısa süreliğine trafiğe kapanırken kurtarma çalışmalarının artından tekrar ulaşıma açıldı. Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...