Limassol, Lazio ile berabere kaldı, Trabzon liderliğe uçtu

Limassol, Lazio ile berabere kaldı, Trabzon liderliğe uçtu

SPOR Haberleri

Trabzonspor dün akşam rakibini 2-0 mağlup ederken, grupraki diğer maçta Limassol ile Lazio berabere kaldı.

Trabzonspor dün akşam kendi evinde Legia Varşova'yı 2-0'la geçip Türkiye'yi sevince boğarken, gruptaki rakipleri Apollon Limassol ile Lazio mücadelesinden de yüzleri güldüren bir sonuç çıktı. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde karşılaşan iki ekip 90 dakika sonunda sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla Lazio puanını 5'e, Apollon ise 4'e çıkardı. Böylece temsilcimiz Trabzonspor, J Grubu'nda 7 puanla zirvedeki yerini de perçinlemiş oldu. Mücadelenin genelinde rakibine oranla daha organize ve etkili görünen taraf Lazio'ydu. nbsp;
Fırsatlar kaçtı
İtalyan ekibi özellikle Hernanes'le ilk yarıda önemli fırsatları değerlendiremedi. İkinci 45'te Floccari ve Ladesma ile tehlikeli olan konuk ekip son dakikalardaki baskısına rağmen aradığı golü bulamadı.Öte yandan 82. dakikiada da Alvaro Gonzalez'in vuruşunda top filelerle buluştu. Ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı. Sahadan 1'er puanla ayrılan iki takım bir sonraki maçlarında nbsp;7 Kasım'da İtalya'da karşı karşıya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...