Onur Kıvrak Varşova galibiyetini Kadir Özcan'a ithaf etti

Onur Kıvrak Varşova galibiyetini Kadir Özcan'a ithaf etti

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak, Varşova maçı sonrası yaptığı açıklamada galibiyeti Kadir Özcan'a ithaf ettiğini söyledi.

Trabzonspor'un file bekçisi ve kaptanı Onur Recep Kıvrak, Legia Varşova karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Kıvrak, Kadir Özcan'ın anısına sahada yer aldıklarını ve galibiyeti ona ithaf ettiklerini belirterek çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Onur'un açıklamaları: "Bir babamızı, ağabeyimiz kaybettik. Türk sporunun başı sağolsun. Bugün bizi izledi o biliyoruz. Bordo mavi formasıyla bizi izledi. Allah'ım böyle üzüntüler göstermesin. Ben son dakikalarda önemli kurtarışlar yaptım, bu takımın kaptanıyım ama en önemlisi Trabzonspor'un taraftarıyım. Bunu herşeyin önünde tutmak gerekiyor. Bu tertemiz formanın hakkını vermeye çalışıyoruz sadece. Takım halinde yakaladığımız ve kaçırdığımız pozisyonlar oldu. Biz takım halinde iyi oynayarak kazandığımızı düşünüyorum. Biz takım halinde savunma yapıyoruz en önemlisi bu. Gruptan çıkma adına çok önemli bir avantaj yakaladığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonra da böyle devam ederiz. Trabzonspor olarak bizim taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Bazı hafif boşluklar vardı tribünlerde. Bir dahaki sefere olmayacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un bünyesinde oluşan futbolcular hep özeldir. Henrique de bizim kardeşimiz. Ben kötü oynadığını düşünmüyorum. Görüntünün güzel olması için takımdaki herkesin var olması gerekiyor. Onun da desteğiyle daha iyi yerlere geleceğiz. Ligde de Avrupa kupalarında da."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...