Stoch'un en kötü gecesi, 6 dakikada 2 penaltı kaçırdı

Stoch'un en kötü gecesi, 6 dakikada 2 penaltı kaçırdı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

PAOK'ta kiralık forma giyen Stoch, UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Haifa ile oynadıkları maça damga vurdu. Slovak futbolcu, iki penaltıyı kaçırdı.

UEFA Avrupa Ligi nbsp;L Grubu'nda Yunanistan ekibi nbsp;PAOK nbsp;ile İsrail temsilcisi nbsp;Maccabi Haifa'nın karşı karşıya geldiği maçın ilk yarısında oldukça ilginç olaylar yaşandı. PAOK'un Fenerbahçe'den kiraladığı nbsp;Miroslav Stoch nbsp;iki penaltı kaçırarak maça damga vurdu. Maccabi Haifa'nın deplasmanda 2-0 öne geçmesinin ardından ev sahibi PAOK, İsrail temsilcisinin ceza sahasına çok adamla yüklenmeye başladı. 35. dakikada skoru 2-1 yapan PAOK, 39. dakikada penaltı kazandı. Ancak penaltıyı kullanan Miroslav Stoch kaleci Bojan Sharanov'u geçemedi. Pozisyonun devamında korner kazanan PAOK'ta Stoch korneri kullandı, Sotiris Ninis ise golü attı ve durumu 2-2 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısında son dakikada PAOK bir penaltı daha kazandı. Yunan ekibinde topun başına bir kez daha Stoch geldi ama Slovak futbolcu yine kaleci Bojan Sharanov'a takıldı. PAOK'un Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Stoch ikinci penaltının ardından büyük bir üzüntü yaşadı.

Stoch'un kaçırdığı penaltılar - nbsp;İZLE

PENALTILARI DA KENDİ KAZANDI
Bu arada ilk penaltı öncesinde Stoch ceza sahası içinde yerde kalınca maçın İspanyol hakemi Fernando Teixeira penaltı noktasını gösterdi. İkinci penaltıda ise Stoch'un ortasında top Maccabi Haifa'da ilk penaltıya sebebiyet veren Edin Cocalic'in eline çarpınca Teixeira bir kez daha beyaz noktayı işaret etti. nbsp;
PAOK KAZANMAYI BİLDİ
Öte yandan zorlu karşılaşmada gülen taraf 3-2'lik skorla ev sahibi PAOK oldu. PAOK'a galibiyeti getiren golleri 35. dakikada Miguel Vitor, 39. dakikada Sotirios Ninis ve 66. dakikada Dimitrios Salpingidis kaydetti. Maccabi Haifa'nın golleri ise 13. dakikada Dino Ndlovu ve 21. dakikada Eyal Golasa'dan geldi.
Bu sonucun ardından puanını 7 yapan PAOK, haftayı lidelrik koltuğunda kapattı. Maccabi Haifa ise 1 paunda kaldı. PAOK ile Maccabi Hafia, 7 Kasım'da İsrail'de rövanş maçında karşılaşacak.
Miroslav Stoch yerde kaldı ve PAOK penaltı kazandı . (sporx)




nbsp;Stoch'un en kötü gecesi, 6 dakikada 2 penaltı kaçırdı
Stoch'un ilk penaltıyı kaçırdığı an...


nbsp;Stoch'un en kötü gecesi, 6 dakikada 2 penaltı kaçırdı
Stoch'un ikinci penaltıyı kaçırdığı o an...



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...