'6 gol yemiş takımı ancak Mancini ayağa kaldırabilirdi'

'6 gol yemiş takımı ancak Mancini ayağa kaldırabilirdi'

SPOR Haberleri

Roberto Mancini'nin Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde iki maçta aldığı 4 puan ve puan tablosunda Juventus'u geçmesi İtalya'da büyük yankı buldu.

Galatasaray'ın Kopenhag'ı 3-1 yendiği maçı naklen yayınlayan kanalda yorumculuk yapan efsane kalecilerden Peruzzi, vatandaşı Mancini'ye övgüler yağdırdı. "Juventus'un bundan sonra işi çok zor. Mancini faktörü Juventus'un önünde bir duvar gibi duruyor" diyen Peruzzi "Real Madrid'den 6 gol yemiş bir takımı bu kadar kısa sürede ancak Mancini toparlayıp ayağa kaldırabilirdi" sözleriyle milli takımdan eski arkadaşını onore etti.Rakipleri Lombardo çözüyor nbsp;Roberto Mancini'nin kariyeri boyunca en yakınındaki isim olan Attilio Lombardo, M.City'den sonra G.Saray'da da rakip takımları çözen isim olmaya devam ediyor. Mancini'nin ekibinde yaptığı analizlerle büyük öneme sahip olan eski yıldız, geçen hafta Kayserispor'u izlemek için Bursa'ya gitmişti. nbsp;Lombardo, Pazar günü G.Saray, Kayseri'de sınav verirken, gelecek hafta karşılaşacakları Konyaspor'u izlemek için Konya'da olacak. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...