Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Twitter Facebook gibi olmak istemiyor

Twitter Facebook gibi olmak istemiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Borsaya açılacak olan Twitter, rakibi Facebook'un yaklaşık 1.5 yıl önce borsaya açılırken yaşadığı sorunlarla karşılaşmamak için önlem alıyor

ABD'de iki hafta sonra Twitter'ın hisseleri borsada işlem görmeye başlayacak. ABD borsasının kalbi Wall Street ve teknolojinin kalbi Silicon Valley, Twitter'ın borsaya açılmasını büyük bir heyecanla bekliyor. nbsp;Ancak Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, Wall Street ve Silicon Valley'nin bu heyecanına temkinli yaklaşıyor. Dorsey, rakibi Facebook'un yaklaşık borsaya açılırken yaptığı gibi görkemli bir tanıtımdan kaçınıyor. Dorsey büyük tanıtım yerine, şirketinin borsaya açılacığını daha düşük düzeyli bir tanıtımla kamuoyuna duyuracak. nbsp;Dorsey ilk aşamada, 70 milyon dolar değerinde hissesini borsada 17 ile 20 dolar karşılığında satışa sunmayı planlıyor. Twitter, geçtiğimiz Eylül ayında attığı tweetle borsaya açılacağını duyurduktan sonra, en fazla "Borsada Facebook gibi bir sonla karşılaşır mı?" sorusuyla karşılaştı. nbsp;Hisseleri borsada işlem gördükten sonra NASDAQ'da yaşanan teknik sorunlar ve altyapısındaki bazı açıkların ortaya çıkmasının ardından Facebook zor günler geçirmişti. Facebook'un hisseleri büyük değer kaybına uğramıştı. Borsaya açılmasının üzerinden 14 ay geçmesine rağmen, Facebook'un hisseleri yeni yeni kendini toparlıyor.(Ntv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...