Ali Şen 'Benim oyum...'

Ali Şen 'Benim oyum...'

SPOR Haberleri

Ali Şen, 'Seçimin Fenerbahçelilik terbiyesi içinde ciddi ve olgun geçeceğinden kuşkum yok. Benim oyum Mehmet Ali Aydınlar'a' diye konuştu.

Fenerbahçe'ni efsane başkanı Ali Şen, genel kuruldaki rengini net bir şekilde belli etti. Ali Şen, genel kurulda oyunu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğini söylerek "Keşke adaylığını daha önce açıklasaydı" diye konuştu. nbsp;Ali Şen "Fenerbahçe için çok önemli bir kongre. Aziz Yıldırım seçim kararı aldıktan sonra 'işte sandık karşıma kim çıkıyorsa buyursun" dedi. nbsp;Sarı-lacivertli kulübün kongresinden önce konuşan Şen, şu açıklamaları yaptı: nbsp;"Bu kongrenin her zamanki gibi Fenerbahçelilik terbiyesi içinde ciddi ve olgun geçeceğinden hiç kuşkum yok. Fenerbahçe kongre üyeleri kulübün bugünkü durumunu ve geleceğin hangi aday tarafından ve hangi yönetim tarafından daha iyi idare edileceğine inandığı kişilere oy verecektir. Üyelerin serbest hür düşünce ve vicdanlarına göre hareket edeceklerini biliyorum. Olağanüstü kongre olduğu için başkan adayları seçim öncesi her halde konuşma haklarına sahip olmayacaktır. Aziz Yıldırım da "Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" diyor. Bir program yapmasına gerek yok. Mehmet Ali Aydınlar'ın veya Hulusi Belgü'nün veya diğer adayların kongre üyelerine şimdiden "Aziz Yıldırım neyi kötü yaptı ve neyi daha iyi yapacaklarını" anlatmaları gerekmektedir."
"OYUMU MEHMET ALİ AYDINLAR'A VERECEĞİM"
"Yönetim kuruluna aday üyeleriyle ekiplerini ve programlarını keşke daha evvel açıklayıp kongre üyelerine ve taraftarlara sunsalardı. Yıldırım'ın program yapmasına ihtiyaç yok. Zaten 15 yıldır görevde. Ben oyumu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğim."
KEŞKE ADAYLIĞINI DAHA ÖNCE AÇIKLASAYDI
"Keşke Mehmet Ali adaylığını daha önce açıklasaydı. 2 defa olağanüstü kongre ile seçildim. Arkadaşlar kongre üyelerini evlerinden getirelim dediler. Yağmurlu bir gündü. Birinde 12 Nisan diğerinde 18 Aralık'tı. Şunu söylemiştim. "Otobüsleri gönderip F.Bahçe kongre üyelerini aldırıp veya telefon açıp bana oy verin demeye utanırım. Üyeler uygun görüyorlarsa gelip oy kullansınlar" demiştim."(Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...