Fenerbahçe'de Aydınlar ittifakı, yarış kızışıyor

Fenerbahçe'de Aydınlar ittifakı, yarış kızışıyor

SPOR Haberleri

Fener'de başkanlık yarışı kızışıyor. Aydınlar 'hazırım' dedi, Belgü, Aydınlar'la birleşmenin işaretini verdi. Saran da Aydınlar'ı desteklediğini söyledi.

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkan adayları peş peşe açıklamalarda bulunurken, gündemi sarsan sözler yasaklı isim Sadettin Saran'dan geldi. Dün ilk sözü Mehmet Ali Aydınlar aldı ve "Kongreye her şeyimle hazırım" dedi. "Kafamdaki program belli ancak stratejim gereği şu anda bir açıklama yapmıyorum" diyen Aydınlar, "Belli bir süreç içinde adımlarımızı atacağız. Kimse merak etmesin, F.Bahçe camiasına çok iyi mesajlar gelecek" ifadesini kullandı. Bir diğer aday Hulusi Belgü ise Disiplin Kurulu'un kendisine verdiği 2 yıl uzaklaştırma cezası sebebiyle kongrede tüzük gereği bir oylama yapılacağını kaydederken, "Genel kurul onaylarsa ceza alacağız, adaylığımız düşecek. Ben onaylamayacağını düşünüyorum" dedi. En önemli projesinin yeni bir stat olduğunu dile getiren Belgü, "Stadı, liseyi ve Salı Pazarı'nı içine alan bir kompleks projesi geliştiriyoruz. Kapasiteyi 75 bin kişiye taşımak istiyoruz" derken, göreve gelmeleri halinde Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşların haklarını sonuna kadar korumaya devam edeceğiz. Çünkü bu F.Bahçe'nin davasıdır" açıklamasını yaptı. Belgü, Aydınlar lehine çekilip çekilmeyeceği konusuna ise cevap vermekten kaçınarak kapıyı açık bıraktı. Başkanlığa talip olan ilk isim Yamen Uzun ise, "Kimsenin listesine girmeyi düşünmüyorum. İddiam sonuna kadar devam edecek. Her kesimle barış için gerekirse ekibimi yanıma alıp tüm kulüplerin kapısını da çalacağım. Bu kulüplerin içine G.Saray ve Trabzonspor da dahildir" vurgusunu yaptı. Ancak günün en önemli çarpıcı açıklamaları başkan adaylarından değil, Sadettin Saran'dan geldi. Bir televizyon kanalına konuk olan Saran, "Aziz Yıldırım iyi bir insan değil. Benden de korkuyor" sözleriyle dikkatleri çekerken kongrede Mehmet Ali Aydınlar'ı desteklediğini itiraf etti. F.Bahçe'den 2 defa ihraç edildiğini hatırlatan Saran, Bestschasnych transferinde haksızlığa uğradığını söylerken, "400 bin dolar için böyle iftiralar atmak adamlığa sığmaz" dedi. "F.Bahçe'den 6-7 milyon dolar alacağım var" diyen Saran, "Bir gün bile ağzımı açmadım. 3 Temmuz sürecinde 'amatör branşlardan birini bize verin' dedik. Bunları F.Bahçe için istedik. Benim paramı kim verecek? Kulüp mü, Aziz Yıldırım mı? Yıldırım benden korkuyor. Başkanlığı ondan iyi yaparım" yorumunu yaptı. Yıldırım'ın samimiyetsiz olduğunu dile getiren Saran, "F.Bahçe Başkanlığı hâlâ hayalim. 2015'e konsantre olacağım artık. Kısmet" diye konuştu #x13;. nbsp;M.EMİN?ULUÇ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...