Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'a müjde Ronaldinho sahalara döndü

Beşiktaş'a müjde Ronaldinho sahalara döndü

SPOR Haberleri

3-4 aydan önce sahalara dönemez denilen Ronaldinho, salı günü 15 dakika çalıştı. Beşiktaş, yine sambacı yıldızdan vazgeçmedi.

Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Ronaldinho'dan sevindirici haberler geldi. Beşiktaş'ın Ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna katmaya çalışacağı Brezilyalı futbolcunun sakatlığının beklenenden daha çabuk iyileştiği ifade edildi. nbsp;Sakatlandığında 3-4 aydan sahalara geri dönemez yorumları yapılan Ronaldinho'nun salı günü Atletico Mineiro takımından ayrı olarak sahada 15 dakikalık bir çalışma yaptığı bildirildi. Brezilyalı futbolcunun kulübünün sağlık ekibine ağrısının bulunmadığını ve kendisini iyi hissettiğini söylediği de öğrenildi.
DOKTORU MESAJI VERMİŞTİ! nbsp;
33 yaşındaki yıldız futbolcu, sakatlık geçirdiği zaman A. Miniero Kulübü'nün doktoru Rodrigo Lasmar, "Bu tür sakatlıklarda sahaya dönme süreci oyuncuya bağlıdır. Beklenenden daha kısa sürede de sahalara dönebilir" açıklamasını yapmıştı. Beşiktaş'ın Ronaldinho için görüşmelere Kasım ayında başlayabileceği de gelen haberler arasında.
TARAFTAR ONU BEKLİYOR
Ronaldinho, Beşiktaş taraftarının Siyah- Beyazlı forma ile en çok görmek istediği futbolcu...(Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...