İşte tatlının hiç bilmediğiniz zararı

İşte tatlının hiç bilmediğiniz zararı

SAĞLIK Haberleri

Kanında yüksek miktarda şeker bulunanların, hafıza problemleri yaşadığı ortaya çıktı

Fazla tatlı tüketilmesinin unutkanlığa yol açtığı bildirildi. Şeker hastası olmayan 63 yaşındaki 141 kişi üzerinde yapılan araştırmaya göre; kanında daha az şeker olanlar, hafıza testlerinde daha az başarılı oldu. Kanında yüksek seviyede şeker bulunanlar ise, duyduklarını 30 dakika sonra 15 kelime daha az hatırlayabildiler. Çalışmayı değerlendiren Almanya'da Berlin'deki Charite Üniversite Hastanesi'nden Dr. Agnes Floel "Bu sonuçlar, kanında normal seviyede şeker bulunanlarda dahi kan şekerinin düşürülmesinin ileride hafıza problemleri çıkmasını ve şuurda azalma olmasını önlemede ümit verici bir strateji olabilir" dedi.

BU ELBİSE ÇOK LEZZETLİ
İngiltere'de "Milli Çikolata Haftası" için çikolatan bir elbise yapıldı. İskoç tasarımcı Lauren Smith'in (23) tasarladığı elbise altın madalya kazandı. 50 kilo çikolatadan yapılan elbise, gıda sanatçıları tarafından 24 saatte boyandı...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...