Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadın sürücüler direğe birlikte çarptılar

/ Kaynak: İHA
Kadın sürücüler direğe birlikte çarptılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da kadın sürücülerin kullandığı araçlar kafa kafaya çarpıştı. Otomobiller elektrik direğine çarparak durabildi

Bursa'da kadın sürücülerin kullandığı araçlar kafa kafaya çarpıştı. Araçlar kullanılmaz hale gelirken, otomobillerin berber dükkanına girmesini elektrik direği engelledi. Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi'nde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Şermin Kurt idaresindeki 16 LB 333 plakalı araç ile Gözde Güloğlu yönetimindeki 34 KA 5413 plakalı otomobil, dört yol ağzında kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlar, sokaktaki elektrik direğine vurarak durabildi. Dumanlar yükselen araçların sürücülerine ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

"İKİSİ DE İÇERİ GİRECEKTİ"
Elektrik direğinin, çarpışan araçların kendi dükkanına girmesini son anda engellediğini ifade eden berber Zafer Kaya, "Sabah dükkanımı açtıktan sonra müşterimle ilgileniyordum. Bir anda büyük bir gürültüyle irkildik. Hemen araçların yanına koştuk. Bayan sürücüleri araçtan çıkarttıktan sonra itfaiye gelerek müdahale etti. Allah'tan dükkanımın köşesinde direk varmış, yoksa iki araç da içeri girecekti" dedi. Sağlık durumları iyi olan iki sürücü, uzun süre kazanın şokunu üzerlerinden atamazken, polis kazayla alakalı tahkikat başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...