Bakanlık ayıbı bitirdi, şehidin borcu silindi

Bakanlık ayıbı bitirdi, şehidin borcu silindi

GÜNDEM Haberleri

İzmirli şehit babasının feryadına devlet duyarsız kalmadı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin'in girişimleri sonucu şehidin kredi borcu kapatıldı

Hakkari'de geçen yıl şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin, kredi borcu ayıbı bitirildi. Şehidin Satılmış Çiftçi, oğlunun bankadan çektiği ve şehit düşünceye kadar ödediği kredi borcunun kendilerinden tahsil edilmek istenmesiyle ilgili haberler üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkililerinin harekete geçtiğini söyledi. Bakan Fatma Şahin'in talimatıyla inceleme başlatıldığını belirten Çiftçi, telefonla ulaşan birçok kişinin de yardım teklifinde bulunduğunu kaydetti. Satılmış Çiftçi, oğlunun bankaya olan borcunun faiziyle beraber 31 bin lira civarına ulaştığını ifade ederek, bankanın bu borcu kendisinden istemesi üzerine geceleri uyuyamadığını ifade ederek şöyle konuştu: "Günlerce icra korkusu yaşadık. Borcu ödeyemem diye değil çocuğumun borcunu bir an önce ödeyeyim diye bunalıma giriyordum, kimse yanlış anlamasın, çocuğumu orada borçlu yatırmayayım diye. Haberler yayınladıktan sonra Bakan devreye girdi bu iş kapanmış oldu." Anne Döndü Çiftçi de böbrek hastası olduğunu belirterek, "Bakanımıza teşekkür ederim. Bir de böbrek nakli olursa çok mutlu olurum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...