Cani öğretmenle ilgili flaş gelişme

/ Kaynak: İHA
Cani öğretmenle ilgili flaş gelişme

GÜNDEM Haberleri  / İHA

2.5 aylık bebeğini evde bırakarak tatile giden ve bebeğin ölümüne sebep olan öğretmenin, kullandığı ilaçlar arasında antideprasanlar olmadığı belirlendi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 2.5 aylık bebeğini evde bırakarak bayram tatiline giden ve bebeğin ölümüne sebep olan öğretmenin, kullandığı ilaçlar arasında antideprasanlar olmadığı belirlendi. Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 2.5 aylık bebeğini evde aç bırakarak bayram tatiline giden ve bebeğin ölümüne sebep olduğu ileri sürülen öğretmen annenin, öğrencileri ile çekilmiş fotoğraflarda neşeli hali de dikkat çekiyor. Öğretmen S.M.D.'nin daha önce Gölcük ilçesinde bulunan Yazlık Tabosan İlköğretim Okulu'nda görev yaptıktan sonra, yine aynı mevkide bulunan Rheinland Pfalz İlköğretim Okulu'na tayin edildiği öğrenildi. Bebeğinin ölümüne sebep olan öğretmenin öğrencileri ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarda şık giyimi ile dikkat çeken öğretmenin neşeli olduğu görülüyor.


HASTANEYE TAKSİ İLE GİTMİŞ
Bayram tatilinin ardından geçtiğimiz pazar sabahı ilçeye gelen öğretmenin, bebeğinin hareketsiz olduğunu fark etmesinin ardından, ilk olarak evinin yakınındaki bir taksi durağından yardım istediği ifade edildi. Sokağına acil olarak taksi çağıran S.M.D'nin gelen sürücüden kendisini hızla hastaneye götürmesini istediği belirtildi. Zanlı annenin sık sık eczaneden alerji ve cilt ilaçları aldığı öğrenildi. İlaçların arasında antideprasanların olmaması ise dikkat çekti. S.M.D'nin doğum kayıtlarının SGK sistemine girmemesi ise 'ücretli doğum yaptığı' iddialarını gündeme getirdi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...