Villadan 5 günlük cesetler çıktı

/ Kaynak: CHA
Villadan 5 günlük cesetler çıktı

YAŞAM Haberleri  / CHA

İzmir'in Selçuk İlçesi'nde, kendilerinden bir süredir haber alınamayan Vedat Canlı (51) ile Sevinç Atik (52) villada ölü halde bulundu.

Olay, dün gece İsabey Mahallesi 2032 Sokak'taki villada meydana geldi. Vedat Canlı'dan bir süredir haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Yakınları polis ekiplerine Canlı'nın Sevinç Atik'e ait villada bahçe işlerini yaptığını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri villaya gitti. Çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, Vedat Canlı ile Sevinç Atik'in cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan incelemede herhangi bir kesici ve delici alet yarasına rastlanmadı. Yaklaşık 5 günlük olduğu öğrenilen cesetler, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Almanya'dan dönüş yapan Sevinç Atik'in 10 yıldır Selçuk'ta yaşadığı, 2 kız çocuk babası Vedat Canlı'nın ise bir süre önce eşinden boşandığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...