Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Agnieszka Radwanska'dan tükenmişlik itirafı

Agnieszka Radwanska'dan tükenmişlik itirafı

SPOR Haberleri

Radwanska, Angelique Kerber'e karşı kaybettiği gruptaki son maçını takiben yaptığı açıklamada son karşılaşmayı oynayacak gücü kalmadığını dile getirdi.

Polonyalı tenisçi Agnieszka Radwanska, İstanbul'un 3. ve son kez evsahipliği yaptığı TEB BNP Paribas WTA Championship'te Alman raket Angelique Kerber'e 6-2'lik 2 set sonucunda yenildiği karşılaşma sonrasında bu turnuvada sergilediği performansı değerlendirdi. Geçtiğimiz yıl yarı final oynadığı şampiyonaya bu sezon galibiyet alamadan veda eden Radwanska, şu ifadeleri kullandı:"Kerber harika oynadı ama salonlardaki sert zemin de benim en sevdiğim ve favori görüldüğüm bir kort türü değil zaten. Elbette bu bir bahane olamaz, sonuçta herkes için aynı koşulllar geçerli. Bence sezonun genelindeki yorgunluğum benim üzerimde olumsuz bir etki bıraktı. Son maçı oynamak için yeterince gücüm kalmamıştı."
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...