Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manchester City'den Galatasaray'a Dzeko cevabı

Manchester City'den Galatasaray'a Dzeko cevabı

SPOR Haberleri

Edin Dzeko için nabız yoklamayan Galatasaray'a Manchester City'den tam 17 milyon euorluk bir cevap geldi.

Roberto Mancini'nin takımın başına geçmesinin ardından transfer konusunda gizliden gizliye operasyonlara başlayan Galatasaray'da en büyük hedeflerden biri de Edin Dzeko! Ünal Aysal'ın hemen her fırsatta dile getirdiği ve Roberto Mancini'nin sıcak baktığı yıldız golcü için sarı-kırmızılı yönetim nabız yoklamaya başladı. Bülent Tulun ve Lütfi Arıboğan ikilisi ile Edin Dzeko transfer harekatını yöneten Galatasaray'a Manchester City cephesinden gelen ilk cevabı soğuk duş etkisi meydana getirdi. 27 yaşındaki Edin Dzeko için menajerler vasıtasıyla Manchester City yetkililerine Bosnalı oyuncunun durumunu soran Galatasaray'a tam 17 milyon euorluk bir cevap geldi.
MANCHESTER CITY, RAKAMI AÇIKLADI nbsp;
Sözleşmesi 2015 Haziran'ında sona erecek olan Edin Dzeko için Galatasaray'a ilk etapta 17 milyon euroluk bir fiyat çeken Manchester City yetkililerinin, Galatasaray'dan gelecek olan teklife göre stratejisini belirleyeceği öğrenildi. Galatasaray'ın yanı sıra Arsenal, Tottenham ve AC Milan'ın da ısrarlı bir şekilde kadrosuna katmak istediği Edin Dzeko için 'tok satıcıyı' oynayan Manchester City'nin Kasım ayının ortasında Bosnalı oyuncunun menajeri Irfan Recepagiç ile Manchester'da bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.
EDIN DZEKO VE MENAJERİNDEN AÇIKLAMA
Hakkında çıkan transfer haberleri hakkında kısa bir açıklama yapan Edin Dzeko da transfer kapısını açık bıraktı ve, "Şu anda Manchester City'de olmaktan dolayı mutluyum. Önümüzdeki sezon neler olacağını göreceğiz, her şey olabilir" dedi. Dzeko'nun menajeri Irfan Recepagiç de şu ana kadar kendilerine hiçbir kulüpten resmi teklif olmadığını ve Edin Dzeko'nun sözleşmesinin sonuna kadar Manchester City'de kalmak istediğini açıkladı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...