Nathan Jawai, neden yoğun bakıma alındı

Nathan Jawai, neden yoğun bakıma alındı

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital'de kalbinden rahatsızlanan Nathan Jawai yoğun bakıma alındı

Dün oynanan Galatasaray Liv Hospital–Olympiakos maçı sonrası, sarı-kırmızılı takımın oyuncusu Nathan Jawai baş dönmesi, sol kolunda ve bacağında uyuşma şikayetiyle Liv Hospital Hastanesi'ne götürülmüştü. Kalbinden rahatsızlanan Nathan Jawai'nin tetkikleri devam ettiği ve yoğun bakıma alındığı açıklandı.
GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA
Kulüpten yapılan açıklama şöyle, 'Dün oynanan Galatasaray Liv Hospital – Olympiakos maçı sonrası, oyuncumuz Nathan Jawai baş dönmesi, sol kolunda ve bacağında uyuşma şikayetiyle Liv Hospital Hastanesi'ne götürülmüştür. Yoğun bakımda izlemeye alınan Nathan Jawai'nin tetkikleri devam etmektedir.'
ANJİYO YAPILDI
Jawai'nin dün akşam oynanan Olympiakos maçında boynuna bir darbe aldığı ve bu darbe sonucu beyine giden damarlarda sıkışma meydana geldiği öğrenildi. Anjiyosu çekilen oyuncunun raporu bekleniyor.
OLYMPIAKOS MAÇININ YILDIZI OLDU
Nathan Jawai Olympiakos karşısında Galatasaray'ın en etkili oyuncusu biri oldu ve yaptığı alley oop smaçlarla taraftarı coşturdu. Jawai 24 dakika süre alarak 22 sayı ve 5 ribaund ile oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...