Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon'u 'Onur'landırmaya devam ediyor

/ Kaynak: İHA
Trabzon'u 'Onur'landırmaya devam ediyor

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'da kalenin tek sahibi olan Onur Kıvrak, Legia Warszawa takımı karşısında da kalesinde etkili bir performans sergileyerek takımını onurlandırdı.

Dönemin teknik direktörü Ersun Yanal tarafından 2008 yılının Ocak ayında Trabzonspor'a transfer olan genç kaleci Onur, ilk 2 sezon forma şansı bulmakta zorlandı. Takımın başına Şenol Güneş'in geçmesiyle birlikte ilk 11'de oynamaya başlayan başarılı kaleci, iyi bir performans sergilediği sezonda, Kasımpaşa maçının son saniyelerinde hava topu mücadelesinde sağ ayağından sakatlandı. Yaşadığı sakatlıkla sezonu kapatan bordo-mavili file bekçisi, uzun süren tedavi sürecinin ardından, yeniden sahalara dönerek kalesini geri aldı. Trabzonspor'da 10 yıl geçiren kaleci Tolga Zengin'in Beşiktaş'a gitmesiyle birlikte Trabzonspor'da kalenin tek sahibi olan Onur Kıvrak, 5 yıl 8 ay 30 günlük bir zaman dilimiyle takımın da en eski oyuncusu olma unvanını eline geçirdi. Takım kaptanlığını da üstlenen Onur, takımın en pahalı futbolcusu konumunda.
MUSTAFA AKÇAY'IN SAHADAKİ EN BÜYÜK YARDIMCISI
Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Kıvrak, teknik direktör Mustafa Akçay'ın sahadaki en büyük yardımcısı durumunda. Takım kaptanlığı görevini üstenen milli kaleci, Akçay ile de iyi bir diyaloğa sahip. Oyuncusundan övgü dolu sözlerle bahseden teknik direktör Mustafa Akçay, takımdaşlık adına Onur'un ortaya koyduğu özverinin, kendilerini ileriye taşıma adına önemli olduğunu vurguladı. Dün akşamki Legia Warszawa maçının ardından konuşan bordo-mavililerin teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Trabzonspor'un ve A Milli Takımın kalesini 10 yıllık bir zamanda koruyacak bir adama sahibiz. Bunun değerini bilmeliyiz" diye konuştu.
MAÇLARIN TAMAMINDA FORMA GİYDİ
Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, bordo-mavili takımın oynadığı tüm resmi maçlarda forma giyerek istikrarlı bir performans sergiledi. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın sahada güvendiği ilk isimlerden biri olan başarılı kaleci, Spor Toto Süper Lig'de 8 maç, Avrupa kupalarında ise 9 maçta forma giyerek, toplam 17 maçın tamamında bordo-mavili formayı terletti. Onur, lig maçlarında 6, Avrupa maçlarında ise kalesinde 7 gol gördü. Ligde oynanan son 5 maçın yanı sıra, Legia Warszawa maçında da kalesini gole kapadı.
ONUR KIVRAK, RAKİP TEKNİK DİREKTÖRLERİN DE DİKKATİNİ ÇEKİYOR
Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi, rakip takımların teknik direktörlerinin de dikkatini çekiyor. Yaptığı kurtarışlarla kalesinde devleşen milli kaleci, rakip takımların yedek kulübelerine saç baş yolduruyor. Son oynanan Legia maçında ise rakip takım teknik direktörü Jan Urban, kaleci Onur'u geçemediklerini ifade etti.
nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...