Gareth Bale, El Clasico'da oynamak istiyor

Gareth Bale, El Clasico'da oynamak istiyor

SPOR Haberleri

Real Madrid'in 100 milyon euroluk Galli süperstarı Gareth Bale, Barcelona'ya karşı ilk 11'de oynamak istediğini söyledi.

Real Madrid'in Galli süperstarı Gareth Bale, El Clasico öncesi açıklamalarda bulundu. Fiziksel açıdan hala sorunları olan Bale, maçta ilk 11'de olmak istediğini söyledi. "İlk 11'de mi başlama konusunda çok emin değilim. Bu hafta çok az süre aldım ve antrenmanlar açısından harika bir haftayı geride bıraktım. Yeterince fitim ve menajerin kararını bekliyorum. Ancak yedek de oyuna girsem elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım." diyen Bale; "Daha fazla gelişmek istiyorum. Bu derbide oynamakta harika bir deneyim olur ve gelişim sağlar. Ancak, en önemli şey bu maçı takımımın kazanması. 3 puanı alarak şampiyonluk yolunda adım atmak istiyoruz" sözleriyle konuşmasını sürdürdü. Galli yıldız, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun kendisini şehre ve takıma alıştırmaya çalıştığını dile getirerek; "Aramız çok iyi. Benim sürekli güvenle oynamam için elinde geleni yapıyor ve benim pozisyonumda en iyi oyuncu olduğumu söylüyor. Soyunma odasında herkes bana yardımcı oluyor ve kendimi buraya hemen uyum sağlamış hissediyorum. Sahada ise daha fazlasını yapmak istiyorum" dedi.
Bale; "Real Madrid'de şu anki yaşamımdan mutluyum. Açıkçası, sakatlığımdan ötürü biraz hayalkırıklığı yaşadım ama bunu arkamda bıraktım. Takım için elimden geleni yaptım" diyerek sözlerini noktaladı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...