Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kobe Bryant'ı çileden çıkardılar

Kobe Bryant'ı çileden çıkardılar

SPOR Haberleri

Los Angeles Lakers'in yıldız oyuncusu Kobe Bryant NBA'de sezon öncesinde bu yılın en iyi 25. oyuncusu olarak gösterilmesine sert bir tepki gösterdi.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli ve dünyaca ünlü bir internet sitesinin Kobe Bryant hakkında yaptığı değerlendirme, Los Angeles Lakers'in yıldızını çileden çıkardı. Yeni sezon öncesinde Los Angeles Lakers'in mevcut kadrosunun NBA'deki en iyi 12. takım, kendisinin ise en iyi 25. oyuncu olarak ele alındığı bu analiz üzerine Kobe Bryant ilk etapta mikroblog sitesi Twitter hesabındaki avatarını 1225 ikonu ile değiştirdi. Bryant bunun evcil hayvanının doğum günü olduğunu söylese de sonrasındaki söylemi bunu haksız çıkarır yöndeydi. Birleşik Amerikalı sivri dilli yıldız, "Her kim ki benim dünyanın en iyi 25. oyuncusu olduğumu düşünüyorsa, uyuşturucu testine ihtiyacı var" diyerek dikkatleri yeniden üzerine çekmeyi başardı.
nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...