Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan, cami kapısı girişinde namaz kıldı

/ Kaynak: CHA
Başbakan Erdoğan, cami kapısı girişinde namaz kıldı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Ezan okunduktan sonra camiye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cemaat namaza başladığı için sünnet rekatlarını kapı girişinde kıldı.

Farz namazını kılmak için daha sonra içeriye geçen Erdoğan, çıkışta bir cami için bir miktar para yardımında bulundu.Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldıktan sonra cuma namazı için parti merkezinin yakınındaki Başyazıcıoğlu Camii'ni tercih etti. Başbakan'ın gelişi öncesinde cami çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Parti genel merkezinden ezanın okunmasından sonra çıkış yapan Erdoğan, cemaat namaza başladığı için sünnet rekatlerini caminin giriş kapısı önünde kıldı. Erdoğan, sünnet sonrası farz rekatleri için caminin iç bölümüne geçti.Başbakan Erdoğan, cuma sonrası Kalecik Camii'ne yardım toplayanlara bir miktar para verdi ve görevliyle bir süre ayaküstü sohbet etti. Vatandaşları selamlayan Başbakan, daha sonra makam aracına binerek, partisinin genel merkezine döndü.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...