Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone 5C ve iPhone 5S'nin Türkiye fiyatı ve özellikleri burada

iPhone 5C ve iPhone 5S'nin Türkiye fiyatı ve özellikleri burada

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone 5s ve 5c, 1 Kasım'dan itibaren Türkiye'de satışa çıkacak. Merakla beklenen İphone 5s ve 5c'nin fiyatı ve özellikleri burada.

ABD başta olmak üzere 20 Eylül'de 8 ülkede satışa çıkan yeni nbsp;iPhone'ların sevkıyat tarihlerini açıklayan Apple, 25 Ekim'de 35 ülkede ve 1 Kasım'da ise aralarında Türkiye'nin de yer aldığı 17 ülkede daha nbsp;iPhone 5S nbsp;ve nbsp;5C nbsp;satışına başlanacağını duyurdu. Apple, iPad 5 ve iPad Mini 2'yi ise 22 Ekim'de tanıtacak. nbsp;Teknoloji devi Apple, merakla beklenen yeni nesil iPhone 5S ve iPhone 5C'yi tanıttı. İşte özellikleri : nbsp;Apple , California'daki merkezinde yeni ürünleri iPhone 5C ve iPhone 5S 'i tanıtımını yaptı. iPhone 5C, ABD'de 2 yıllık sözleşme ile 99 dolara satılacak. iPhone 5C şuana kadar Apple tarafından piyasaya sürülen en ucuz iPhone olduğu belirtildi. Polikarbon kaplama olan iPhone 5C, 4 inç retina ekran, HD kamera Yeni Face Time ve A6 çip'e sahip. Apple, bu ürünü ile daha ucuz iPhone sahibi olmak isteyenler için piyasaya sürdüğü yeni bir alternatif. iPhone 5C 5 farklı rengi ile piyasaya sürülecek. Apple'ın diğer yeni ürünü iPhone 5S'te ise 64 çip kullanıldı. Bu özellik iPhone grafik performansını 56 kat artıracak. İşletim sistemi daha hızlı olan iPhone 5S'in giriş düğmesinde bir parmak izi sensörü yer alacak. iOS 7'nin en önemli özelliklerinden birisi iTunes Radio. Apple kullanıcıları iOS 7'i 18 Eylül'den itibaren ücretsiz olarak indirebilecekler.Telefonların satış fiyatı 16GB kapasiteli iPhone 5Siçin 2 bin 788, 16GB kapasiteli iPhone 5C içinse 2 bin 99 olacak.
iPhone 5S ve iPhone 5C tüm özellikleri
iPhone 5'e yakın olan iPhone 5C, beyaz, sarı, yeşil, mavi ve pembe renkte satışa sunulacak. iPhone 5C'lerin renk yelpazesinde Apple klasiği sayılan siyah yer almayacak. ABD'deki satış fiyatı 2 yıllık sözleşme şartıyla 16 GB'lık modeli için 99 ABD doları, 32 GB'lık modeli için 199 ABD doları olan iPhone 5C'in gövdesi çelik takviyeli polikarbonattan üretildi. Ekranı 4 inç olan iPhone 5C, 8 megapixel kameraya sahip. Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 7 ile çalışacak olan iPhone 5C'lerde, "Touch ID" adı verilen parmak izi teknolojisi bulunmayacak. Apple'ın yeni "amiral gemisi" olarak adlandırılan iPhone 5S'in ise parmak izi sensörü, çift LED flaşlı 12 megapiksel kamerası, yenilenen batarya sistemi ve retina ekranıyla teknoloji meraklılarının karşısına çıktı. Altın, gümüş ve uzay grisi renklerinde üretilen iPhone 5S'in fiziksel özellikleri iPhone 5'e benziyor. Telefonu, teknolojik özellikleri önceki modellerden farklı kılıyor. iPhone 5S'in sahip olduğu işlemci iPhone 5'ten 2 kat, ilk iPhone'dan ise 40 kat daha dızlı çalışıyor. Sahip olduğu parmak izi okuma sistemi cihaz için eşsiz bir kilit görevi görüyor. iPhone 5S'in yenilenen kamera sistemi ise getirdiği yeniliklerle fotoğraf makinelerini aratmıyor. Saniyede 10 kare fotoğraf çekebilen iPhone 5S, 2.2'lik diyafram değeri ile birçok fotoğraf makinesini geride bırakıyor. Otomatik sarsıntı önleyiciye sahip olan iPhone 5S, gereken uygulamanın yüklenmesi halinde zoom yapabiliyor. Saniyede 120 frame video kaydı yapabilen iPhone 5S, bu sayede videoların ağır çekim olarak oynatılmasına imkan sağlıyor. Pil sistemi de yenilenen iPhone 5S'in ABD'deki 2 yıllık sözleşmeli fiyatı 16 GB'lık modeli için 199 ABD doları, 32 GB'lık modeli için 299 ABD doları ve 64 GB'lık modeli için 399 ABD doları olarak belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...