Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AÖF 2013 güz dönemi kayıtları için son gün

AÖF 2013 güz dönemi kayıtları için son gün

EĞİTİM Haberleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2013-2014 Güz Dönemi kayıtları 25 Ekim 2013 tarihinde sona eriyor

'2013-2014 AÖF kayıtları ne zaman? Hangi sayfadan ve nasıl AÖF kaydı yaptırabilirim?' diye merak edenler için önemli duyuru... Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2013-2014 Güz Dönemi kayıtları başladı. Kayıtların 30 Eylül - 25 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu. İşte Anadolu Üniversitesi'nde Açıköğretim (AÖF) kayıtları için yapılan açıklama: Bu duyuru Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin aşağıda sıralanan kayıt türlerine "İnternet Başvuru ve Kayıt" işlemlerini kapsamaktadır.
1- ÖSYS Ek Yerleştirme:
nbsp;Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine 2013 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Ek Yerleştirme ile yerleştirilen adaylar, nbsp;
2- Dikey Geçiş:
Açıköğretim Fakültesi veya Meslek Yüksekokulları Önlisans Programı mezunu olup mezuniyet alanları "http://kayit.anadolu.edu.tr" adresinde ilan edilen Tablo 1 - Tablo 2'de yer alanlardan, Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 5.yarıyılına başvuracak adaylar,
3- İkinci Üniversite:
nbsp;Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile örgün yükseköğretim bölüm ve programlarında kayıtlı öğrenciler, okudukları veya mezun oldukları programlardan farklı olmak kaydıyla Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri lisans bölümlerinin veya önlisans programlarının 1. yarıyılına başvuracak adaylar.
5- Lisans Tamamlama:
nbsp;-4 yıllık fakülte veya yüksekokullarda okumakta iken 2 yıllık önlisans diploması alarak ayrılanlardan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 5. yarıyılına başvuracak adaylar, İnternetten başvurup kayıt yaptırabilirler.


KAYITLAR İÇİN DİKKAT!
Adayların kayıtlarını aşağıda yer alan adımları izleyerek yaptırmaları gerekmektedir. Adaylar;
30 Eylül - 25 Ekim 2013 (25 Ekim saat 17.00'ye kadar) tarihleri arasında http://kayit.anadolu.edu.tr adresinden İnternet Başvuru işlemi yapacaklardır.
-İnternet başvuru işlemi sonunda oluşacak "İnternet Başvuru Belgesi"nin yazıcı dökümünü alacaklardır.
- http://ogrenci.anadolu.edu.tr ve http://kayit.anadolu.edu.tr adreslerinde yer alan "Çoklu Kayıt İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu"nda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayacaklardır.
-Dönem Öğretim Gideri ödemelerini Vakıfbank'a yapacaklardır. 30 Eylül - 23 Ekim 2013 (mesai saati bitimine kadar) tarihleri arasında hazırladıkları kayıt belgeleri ile birlikte AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt işlemini tamamlayacaklardır.
nbsp;Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 24, 25 Ekim 2013 tarihlerinde bizzat veya yakınları aracılığıyla kayıt yaptırabilirler. 25 Ekim 2013 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin nbsp;
nbsp;başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.
ÖSYS EK YERLEŞTİRME İÇİN...
NOT: ÖSYS Ek Yerleştirme ile kayıt yaptıracak adaylar, İnternet başvuru ve kayıt işlemlerini 07-25 Ekim 2013 tarihleri arasında yapabileceklerdir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...