Polis, tacizci doktorun peşine düştü

/ Kaynak: İHA
Polis, tacizci doktorun peşine düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne'de hastasını taciz ettiği iddiasıyla 2 yıl 6 ay hapis cezası alan doktor kayıplara karıştı.

Edirne Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev yapan doktor Ş.S. (43) 25 yaşındaki E.A.'yı taciz ettiği gerekçesiyle 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Edirne 3'ncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakkında 'basit cinsel istismar' suçundan dava sonucuna göre temyize giden Dr. Ş.S.'nin kararını Yargıtay onadı. nbsp;Dava sonucunda ceza alan Ş.S'yi Sağlık Bakanlığı meslekten attı. Yargıtay kararı ile birlikte meslekten atıldığına dair yazı, kendisine tebliğ edilmesi için Edirne Kamu Hastaneleri Birliği'ne gönderildi. Kamu Hastaneleri, Birliği tebliğ etmek için Dr. Ş.S.'ye ulaşamadı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Dr. Ş.S. polis tarafından aranıyor. Şahsın, yurt dışına çıkmasına karşı önlem olarak da tüm sınır kapılarına bildirim yapıldı. nbsp;


OLAY 2008 YILINDA GERÇEKLEŞTİ
2008 yılında yaşanan olayda kas ağrısı şikayeti ile Devlet hastanesine gelen E.A.'ya Dr. Ş.S. kremle masaj yaparak gevşeteceğini söyledi. Dr. Ş.S.'nin masaj sonrası kendisini taciz ettiğini düşünen E.A, doktor Ş.S. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...