Rizespor, Eskişehirspor'u gözüne kestirdi

/ Kaynak: AA
Rizespor, Eskişehirspor'u gözüne kestirdi

SPOR Haberleri  / AA

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah; "Eskişehirspor deplasmanında kazanarak üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Eskişehirspor deplasmanında kazanarak üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz" dedi. Ferah yaptığı açıklamada, Beşiktaş deplasmanının ardından Eskişehirspor gibi zor bir deplasmanda mücadele edeceklerini belirterek, "Ligde son maçımızda deplasmanda Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldık. Zor bir deplasmandan puan almayı başardık. Önümüzde yine zorlu bir maç var. Eskişehirspor ligin önemli ekiplerinden. Biz de ligde iyi bir yerdeyiz. Eskişehirspor deplasmanında kazanarak üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz" diye konuştu.
Eskişehirspor'un son haftalarda aldığı galibiyetlerle çıkış yakaladığına ve ligde üst sıralara yükseldiğine dikkati çeken Ferah, "Son dört haftada sadece Beşiktaş'a karşı kaybettiler. Biz de deplasmanda çok iyi sonuçlar aldık. Trabzonspor maçı dışında deplasmanda kaybetmedik. Her iki takım için de son derece zor olacak. Eskişehirspor iç saha maçlarında seyircisi ile bütünleşen önemli ekiplerden. Seyirciler çekişmeli bir maç izleyecek" ifadelerini kullandı.
Ferah, takımın Eskişehir'e giderek maçın hazırlıklarını burada sürdürdüğünü kaydetti.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...