UEFA Sneijder'i en iyi ilk 11'ine seçti

/ Kaynak: AA
UEFA Sneijder'i en iyi ilk 11'ine seçti

SPOR Haberleri  / AA

UEFA , Galatasaray'ın Kopenhag'ı 3-1 yendiği maçta etkili futbolunu golle taçlandıran Wesley Sneijder, 3. haftanın en iyi ilk 11'ine seçti.

UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde 3. haftanın en iyi ilk 11'ini açıkladı. nbsp;Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder de Kopenhag karşısındaki futboluyla nbsp;listeye girmeyi başardı. nbsp;Celticli Forster, haftanın en iyi kalecisi seçilirken, defans hattını nbsp;Vand der Wiel (PSG), Cahill (Chelsea), Humm els (Borussia Dortmund) ve Alaba nbsp;(Bayern Münih) oluşturdu. nbsp;Orta sahada Sneijder'in yanı sıra Milan'dan Montolivo ve Bayern nbsp;Münihli Ribery yer aldı. nbsp;Paris Saint-Germain formasıyla deplasmanda Belçika'nın Anderlecht nbsp;ekibine 4 gol birden atan Ibrahimovic, Bayer Leverkusen'den Kiessling veManchester City'nin Arjantinli golcüsü Aguero da haftanın en iyi forvetleri oldu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...