Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Real Madrid'e dev sponsor, 'Bill Gates'

/ Kaynak: AA
Real Madrid'e dev sponsor, 'Bill Gates'

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid'in, dünyanın en zengin işadamlarından Bill Gates ile Santiago Bernabeu'nun önüne Microsoft adını almak için masaya oturduğunu iddia edildi.

Dünyanın en fazla gelir elde eden kulübü Real Madrid'in, tarihi stadı Santiago Bernabeu'nun önüne Microsoft ismini koymak için firmanın sahibi Bill Gates ile pazarlık ettiği iddia edildi.El Mundo Deportivo gazetesi, Real Madrid'in, dünyanın en zengin işadamlarından biri olan Bill Gates ile Santiago Bernabeu'nun önüne Microsoft adını almak için masaya oturduğunu ileri sürdü.Real Madrid'in şu anda Gates ile ön görüşmeleri yürüttüğü, 2014'ün ortalarından önce net bir karar alınmasının beklenmediği belirtildi.Santiago Bernabeu Stadı'nın yeniden yapılanması çalışmalarına başlayan Real Madrid, bunun için 400 milyon avroluk bir bütçe öngördüğünü açıklamıştı. Kulüp başkanı Florentino Perez, yeni projenin finansmanının büyük bir kısmını karşılamak için Santiago Bernabeu Stadı'nın ön ismine reklam alınabileceğini söylemişti.Real Madrid, dünyada mevcut durumuyla yıllık 500 milyon avrodan fazla gelir elde eden tek kulüp olarak biliniyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...