Sinek ilacından uyuşturucu yaptılar

/ Kaynak: İHA
Sinek ilacından uyuşturucu yaptılar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Sakarya'da bir evde fırınlanmış ada çayı, çakmak gazı, sinek ilacı ve saç spreyini karıştırarak bonzai adlı uyuşturucu yaptıkları belirlendi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, kendilerine gelen bir ihbarı değerlendirerek Ferizli ilçesinde bulunan bir evde uyuşturucu yapıldığını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, sabaha karşı düzenlenen operasyonda evde bulunan Y.K. ve A.K. isimli şahısları gözaltına aldı. Evde yapılan aramada uyuşturucu yapımında kullanılan materyaller olduğu tespit edildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için çıkarıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, fırınlanmış ada çayı, çakmak gazı, sinek ilacı ve saç spreyini karıştırarak bonzai adlı uyuşturucu madde yaptıkları tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...