'Aziz Yıldırım isrtediği Fenerbahçe için çalışmaya hazırım'

/ Kaynak: AA
'Aziz Yıldırım isrtediği Fenerbahçe için çalışmaya hazırım'

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı 'Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın adaylığı söz konusu olduğu takdirde yeniden Fenerbahçe için çalışmaya hazırım' dedi.

Medyada hakkında yer alan bir haberle ilgili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, seçimli olağanüstü genel kurula da değinen Zülfikarı, Yıldırım'ın dışında herhangi bir ismin listesinde bulunmasının söz konusu olamadığını belirtti. nbsp;Sarı-lacivertli yöneticinin ifadeleri şöyle: "20 Mayıs 2012 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında,başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kulübümüzün yönetim kurulu üyeliğine seçildim. 2-3 Kasım tarihlerinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul toplantımızda, başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın adaylığı söz konusu olduğutakdirde ve başkanımızın arzu etmesi halinde, yeniden Fenerbahçe için çalışmaya hazırım. Bu noktada; Sayın Aziz Yıldırım dışında herhangi bir ismin listesinde bulunmam ise kesinlikle mevzu bahis olamaz."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...