Bakan Nabi Avcı'dan esprili yalanlama

Bakan Nabi Avcı'dan esprili yalanlama

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehir belediye başkanlığına aday olmak için istifa ettiği iddialarını Los Angeles Lakers esprisiyle yalanladı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Eskişehir'den belediye başkanlığına aday olmak için görevinden istifa ettiği" yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Bakan Avcı, beraberindeki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la Muş'a geldi. Malazgirt ilçesinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından yaptırılan Meslek Yüksekokulunun açılışına katılan Bakan Avcı, "Eskişehir'den belediye başkanlığına aday olmak için görevinden istifa ettiği" yönündeki iddialarla ilgili gazeticelere açıklamada bulundu. İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Bakan Avcı, şöyle konuştu: "Messi, jübileni yapmadan Barselona'nın teknik direktörü olarak gel diyor. Los Angeles Lakers'tan teklifler var. Chicago Bulls Michael Jordan'dan sonra zor durumda. Dolayısıyla bunların hepsini değerlendireceğiz. Ama Barselona ciddi manada ısrarlı. Kısacası bize teklif çok. Ama Los Angeles Lakers ciddi gibi geliyor."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...