Ünal Aysal soruları yanıtlıyor

Ünal Aysal soruları yanıtlıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ali Kırca'nın sorularını yanıtladı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ali Kırca'nın sorularını yanıtladı.
Galatasaray'ın 108.yılı için neler diyorsunuz? Hayalleriniz neler
Ali Sami Yen'i andık mezarında ziyaret ettik. Bizden evvel başkanlar büyük bir özveri ile çalıştılar. Bende düşündüm hayallerim neler diye neler yapabiliriz diye. Benim hayallerim G.Saray'ın bir Avrupa takımı olduğu ve bunu göstermesini bir marka olarak yer almasını istiyorum. Maddi gücümüzle paralel olarak bazı branşları geliştiriyoruz. Birincilik için Galatasaray her zaman vardır.
Bu sene Şampiyonlar Ligi için hedefiniz?
İlk hedefimiz gruptan çıkmak, zor bir gruptayız. Her takım çok güçlü. Kopenhag'da güçlü bir ekip küçümsenmesini anlamadım. Bütün oyuncularımızı ve hocamızı kutluyorum.
Neler olacak?
Juventus çok güçlü bir ekip sahamızda oynayacağız ve kazanmalıyız.. Aksi taktirde şampiyonlar ligi serüvenimiz sona erebilir. Biz kendimiz ile yarışıyoruz. Ama gerçekci olmamız gerek sürekli olmak için bir sonraki başarıyı tekrar etmemiz gerekiyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...